Facebook

Kövessen minket

+36 20 324 54 84

Tószegi Gábor kutyakiképző, tulajdonos

Szombat - Vasárnap 10:00 - 15:30

Alapfok - Középfok - Felsőfok

Kutyaovi

Jelentkezési feltétel: 

A kutyaoviba folyamatosan várjuk 10 hetes és 7-8 hónapos kor között a nebulókat!

Ide bármikor lehet  jelentkezni, csatlakozni, akár alkalmanként is.

  • Amire szükség lesz: Jutalomfalat /virsli, párizsi/, nyakörv és póráz, kezdő kombinált oltások megléte, oltási könyv
kicsi azius A nagyvárosban bizony nagyon sok problémával kell szembenéznie kutyának és gazdájának egyaránt. Abban a pillanatban amikor a csöppség  a családba kerül, annyi szokatlan és új dolog éri a kiskutyát és újdonsült gazdiját, hogy rögtön ezernyi kérdés merül fel. Mikor vihetem közösségbe? Mikor vihetem sétálni? Elengedhetem?  Mit csináljak ha elszalad és nem jön vissza? Mindent feleszik a földről mit tegyek? Összeengedhetem nagyobb kutyákkal? Mikor és hogy etessem? Még ezer és ezer kérdés fogalmazódhat meg, amire választ kell kapni. Ebben az időszakban a legfogékonyabbak a kutyák. Nagyon fontos szerepe van a szocializációnak mert a későbbiekben nagyon sok nemkívánatos viselkedésformát előzhetünk meg, mint  például az indokolatlan agressziót állatokkal és emberekkel szemben. Továbbá itt megismerkedhetnek a külső környezetből jövő ingerekkel is, ami bizony sokszor félelmet vált ki belőlük, mert nem ismerik ezeket és nem tudják, hogyan reagáljanak rájuk. Például: fűnyíró, motor, autó, durranó hangok, csörgés, leejtett tányér, csörömpölés, fúrás. Itt kezdődik el a felkészítés az alapfokú tanfolyamra, ahol a gazdik megtanulják olvasni a kutyák jeleit, testbeszédük alapján, illetve az engedelmességi képzés alapjait sajátíthatják el.

A képzések Pozitív megerősítéssel történnek és motivációs alapúak. Fontosnak tartjuk, hogy örömét lelje kutya és gazdája a képzésben, továbbá tapasztalataink szerint, a jutalmazás alapú tanulás a legeredményesebb.

Foglalkozások ideje: 

date2Szombaton és vasárnap 9:00-től

Részvételi díj: 

15 000 Ft / 10 alkalom
Akció: 11 éves a suli!
10 alkalom helyett 11, ami időkorlát nélkül, bármeddig lejárható.

Vagy 2500 Ft / alkalom.

Jogi közlemèny:

A kutyaiskola mint fantázianév szerepel az oldalon. A kutyák képzésével foglalkozunk.

A működésünk: Reflex Kutyakiképző Központ Szabadidős és Sportegyesület.

Baráti kört tömörít, akiknek célja: hazánkban egy új kutyás KULTÚRA megteremtése, megszilárdítása: /Behívható, letiltható, szocializált kutyák és etikus hozzáállású felelősségteljes kutyatulajdonosok, gazdik. /

Amennyiben valaki a baráti körhöz szeretne tartozni a tagdíj befizetésével automatikusan elfogadja a REFLEX KKSE  baráti körének szabályzatát, házirendjét. Ezzel egyidejűleg a REFLEX KKSE Baráti kör tagjává válik.